apk.cafe
De beste Apps voor Android

Hallo, Daar kan u de APK bestanden gratis downloaden "Auto News" voor LG U, APK bestandsversie is 3.932 om te downloaden op uw LG U druk enkel op deze knop. Gemakkelijk en gegarandeerd. We bieden enkel originele APK bestanden aan. Indien één van de producten op deze site uw rechten schendt, rapporteer dit dan

Beschrijving van Auto News & Reviews
Screenshots van Auto News & Reviews
  • Auto nieuws en recensies
  • Auto nieuws en recensies
  • Auto nieuws en recensies
  • Auto nieuws en recensies
  • Auto nieuws en recensies
  • Auto nieuws en recensies
  • Auto nieuws en recensies
Beschrijving van Auto News & Reviews (van Google Play)

Blijf op de hoogte van de meest recente nieuwsartikelen over auto's en de auto-industrie met de meest geavanceerde nieuws-app die beschikbaar is in de app store. Nooit eerder werd het nieuws uit de auto-industrie gedekt door zoveel nieuwsbronnen in één eenvoudig te gebruiken interface!
Als nieuwe auto's jouw deal zijn en je het leuk vindt om op de hoogte te blijven van de laatste gebeurtenissen in de auto scene, dan is dit de app voor jou!

Eerste ding eerst
Alle nieuwsartikelen worden gesorteerd op belangrijkheid voor u. In tegenstelling tot zoveel andere nieuws-apps, heeft een geavanceerd algoritme je onder de knie gekregen om ervoor te zorgen dat het 'Heetste' nieuws als eerste wordt getoond, zodat je op het eerste gezicht de belangrijkste dingen weet.

360 nieuwsberichtgeving
Dit is de enige nieuws-app met vooraf gedefinieerde nieuwsbronnen die weet waar het verhaal over gaat en in staat is om u meer aandacht te geven (indien beschikbaar) aan het nieuwsartikel. Met een simpele tik lang op de knop 'meer dekking' en lees hetzelfde nieuwsartikel uit verschillende publicaties naar wens.

Favoriete onderwerpen
U kunt uw eigen nieuws-editie van de auto opzetten door favoriete onderwerpen te selecteren, zoals: Toyota, Jaguar, Elektrische auto's enz. En op deze manier precies de juiste nieuwsfeed maken die u wilt lezen, kunt u ook eenvoudig onderwerpen blokkeren die u niet interesseren. Het is gemakkelijk en duurt slechts 20 seconden om te voltooien.

Blokkeer de bron
De app heeft tientallen bronnen (bijv. Autoblog, CNet, AutoGuide, LeftLane en meer). Als u echter niet van een specifieke bron houdt, kunt u deze eenvoudig blokkeren! Tik gewoon lang op het artikel en zie!

Blijf te allen tijde op de hoogte!
Een geweldige widget die je op de hoogte houdt, zelfs als je het druk hebt! Ook - pushmeldingen voor prominente verhalen (optioneel)

Geef je mening!
Een gemeenschap van autoliefhebbers! Plaats verhalen of polls, reageer op verhalen, tag artikelen en verdien badges!

Bezig? Bewaar de artikelen die u later wilt hebben!
Een ingebouwde functie Later lezen in de app om elk item dat u later wilt lezen op te slaan!

Samengevouwen modus
Een efficiënte leesmodus waarmee u snel door het nieuws kunt bladeren, ten koste van de beeldkwaliteit.

Genieten van de app? Niet tevreden? Wat het ook is - we wachten om van u te horen. Schrijf ons alsjeblieft op support@newsfusion.com

Het gebruik van de Newsusion-applicatie wordt beheerst door de Gebruiksvoorwaarden van Newsusion (http://newsfusion.com/terms-privacy-policy).

Versie Geschiedenis Auto News & Reviews
Nieuw in Auto News 3.932
We hebben de community-ervaring uitgebreid! Open een profiel, verdien punten en badges door deel te nemen aan de app! In het nieuwe tabblad 'Community' kun je opiniepeilingen en meningen plaatsen en je gedachten delen met de community - direct in de app. Ook in deze update - een nieuwe gebruikersinterface voor onze apps, inclusief nieuwe perspectieven en nachtmodus! We kijken uit naar uw feedback op support@newsfusion.com. De jouwe, Het Newsfusion-team
Geef deze App een score
Meer info
Andere Auto News APK versies voor LG U
Gelijkaardig apps voor LG U
Beste Android Apps tegen
Populaire android apps voor LG U